Edukacija

EDUKACIJA

EDUKACIJA ZA ODRASLE

Kursevi za svu generaciju su isti, pružaju isto znanje i materijal.

Uz odabrani nivo kursa, možemo se dogovoriti i za vrijeme održavanja.

Odabiranjem kursa za odrasle, potvrđujete da ste odrasla osoba,
kojoj trebaju određeni način predavanja, i za koju priliku.


Saznaj više

EDUKACIJA ZA MLADE

Nastava se izvodi prema planu i programu rada po evropskom standardu uz savremenu literaturu i upotrebu modernih nastavnih pomagala koji olakšavaju proces pamćenja i učenja.

Nastavne metode koje razvijaju kritičko mišljenje podstiču svakog pojedinca na komunikaciju od samog početka učenja uz usvajanje gramatičkih pravila, pravilnog pisanja i razumijevanja sadržaja kroz slušanje.


Saznaj više


EDUKACIJA ZA DJECU

  • Mala škola – Kikus Kurs
  • Planetino Kurs A1
  • Beste Freunde Kurs A2
  • Beste Freunde Kurs A1
  • Beste Freunde Kurs B1


Saznaj više

SEMINARI

INTERCENTER organizuje kvalitetne seminare iz naučnih oblasti, prvobitno na temelju učenja stranih jezika. Termini i teme će biti dostupni svim zainteresovanim mladim i odraslim osobama na zvaničnoj web stranici Agencije, putem medija ili socijalnih mreža.

WEBINARI

U savremenom dobu sve je popularnije pratiti obuku na određenu temu iz udobnosti vlastitog doma. U tom pravcu je Intercenter u stalnom tehnološkom napretku pripremio mnogobrojne Webinare koji će educirati i osposbljavati mlade ljude za bolji život.

RADIONICE

INTERCENTER projektuje i kreira inovativne radionice za djecu, mlade i odrasle na temelju savremenog izučavanja stranih jezika.
U ovom modelu su uključene metodičke igre, projektna nastava, multimedijalna nastava i mnoge druge zanimljive varijante nastavnih modela.

MENTORSTVO

Prvi i jedinstveni edukativni program za visokoobrazovani kadar u Bosni i Hercegovini. U ovoj oblasti ponuđena je edukacija mladim ili budućim prosvjetnim radnicima. Koncept i program kroz koji se svaki pojedinac razvija ka samostalnosti i uspješnom radu.