Edukacija za djecu

MALA ŠKOLA – KIKUS KURS

KIKUS kurs se bazira na KIKUS metodi čija je osnivačica lingvistica dr. Edgardis Garlin koja je kroz svoj rad s djecom predškolskog uzrasta u praksi isprobala i naučno istražila i dokazala uspješnost ranog učenja stranog jezika. Rano učenje stranog jezika u prvim godinama života kod djece razvija sklonost ka učenju stranih jezika te im pruža osnove za uspjeh u školi kao i u kasnijem poslovnom životu.

 
INTERCENTER Agencija ide u korak s najnovijim metodama uspješnog podučavanja, te nudi kurseve za najmlađe. Djeca kroz igru i u malim grupama, uz pjesmu, pokrete i kreativne radionice s lakoćom i samostalno usvajaju strani jezik, njegov izgovor, leksiku i jezičke strukture.
Rad se izvodi u malim grupama. Kursevi se održavaju jednom sedmično u lijepo uređenim prostorijama prilagođenim ovakvom zabavnom i dinamičnom vidu učenja. Termini se usaglašavaju s roditeljima i usklađuju prema drugim obavezama djece.

 
KIKUS KURS preporučuje se djeci predškolskog uzrasta i djeci prvog i drugog razreda osnovne škole.

PLANETINO KURS – A1

Planetino program u samom startu motiviše djecu mlađeg uzrasta za učenjem njemačkog jezika na zabavan način. Kroz savremenu metodiku nastave polaznici ovog kursa usvajaju znanja na osnovu slušanja, pisanja, čitanja i konverzacije.

Preporučuje se učenicima od trećeg razreda osnovne škole a kroz program je obuhvaćen paket iz tri ciklusa, odnosno A1.1, A1.2 i A1.3. 

Svaki ciklus se pohađa 4 mjeseca sa besplatnim testiranjem i certificiranjem.

BESTE FREUNDE KURS – A1

Kroz ovaj savršeni program polaznici kursa stiču osnovno znanje njemačkog jezika a preporučuje se učenicima od petog razreda osnovne škole. 

Program obuhvata najsavremeniju literaturu, audio zapise, multimedijalne materijale i besplatnu mobilnu aplikaciju koja olakšava sticanje znanja iz svake oblasti izučavanja jezika.

 
Ciklus traje 4 mjeseca sa besplatnim testiranjem i certificiranjem.

BESTE FREUNDE KURS – A2

Nivo A2 je program za učenike sa predznanjem i sa završenim stepenom A1 jezičkog nivoa za djecu.
Ciklus traje 4 mjeseca sa besplatnim testiranjem i certificiranjem.

BESTE FREUNDE KURS – B1

Nivo B1 je program za učenike sa predznanjem i sa završenim stepenom A2 jezičkog nivoa za djecu.
Ciklus traje 4 mjeseca sa besplatnim testiranjem i certificiranjem.